Make up

Trukimi i syve – Make up for eyes

Të trukosh me vëmendje dhe kujdes sytë nuk është gjithmonë aq e lehtë. Sytë janë pasqyera e shpirtit tonë dhe shpesh reflektojnë atë që zemra mund të fshehë.

Sipas formës, madhësisë, ngjyrës ne duhet të pershtasim makiazhin tonë duke marrë gjithmonë parasysh dhe hapësirën midis vetullave dhe syve.

Kjo është shumë e rëndësishme përsa i përket lyerjes së syve. Disa femra nuk u japin vetullave rëndësinë e duhur dhe makiazhi nuk mund të ketë të njëjtin përfundim dhe bukuri.

Nëse hapësira midis vetullës dhe syrit është mjaft e madhe ne duhet të kujdesemi me mënyrën e trukimit që të mos duket me e madhe, dhe nëse është më e vogël të mos e zvogëlojmë më tepër sesa është.

Kjo mund të arrihet duke pasur parasysh se ngjyrat e errëta disa forma sysh mund ti zvogëlojnë dhe ngjyrat e hapura disa të tjerë mund ta zmadhojnë këtë hapësirë.

Më poshtë ju mund të shikoni trukime sysh me kombinime mgjyrash të ndryshme.

 

makeup

 

eyes 

 

syte 

 

matia 

 

makeup 

 

eyes 

 

makiazh 

 

beauty-eyes 

   

 beauty-eyes

 

beauty-eyes

 

makijaz

 

sy

 

syri

 

MakeUp 

 

MakeUp

 

MakeUp

 

MakeUp

 

 MakeUp

 

 syri

 

MakeUp

 

n57681317754_1972562_7877

 

MakeUp

 

MakeUp

4 comments on “Trukimi i syve – Make up for eyes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *