Hair Styling

Birra ka veti forcuese për flokë të dobët dhe të munduar

 

Në qoftë se flokët tuaj janë të dobët dhe të munduar beni përzierjen e mëposhtme.

Përzieni gjysëm gote birrë me gjysëm gote ujë të ngrohtë. Lagni me këtë përzierje flokët tuaj dhe e lini të veprojë për 15 minuta. Pastaj shplajeni me ujë të vakët të bollshëm, pa qënë e nevojshme të përdorni shampo. Birra largon nga rrënjët e flokëve mbetjen e shampos, të kremit të flokëve dhe produktet styling, me përfundim të largojë zbehjen dhe u jep jetë dhe shkëlqim flokëve.

©bukuri.com

5 comments on “Birra ka veti forcuese për flokë të dobët dhe të munduar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *