08082014Headline:

10-Super ushqimet që ju ndihmojnë të bini nga pesha

diet

Superfoods ose super ushqimet ndihmojnë ndërtimin e kockave, parandalimin e sëmundjeve kronike, përmirësojnë shikimi tuaj, dhe madje edhe të mbajturit mend, pra kujtesën. Nëse jeni duke mbajtur ndonjë dietë, konsideroni ti vendosni në menynë tuaj ditore.

black-beans-superfood-fasule-zeze

Fasule te zeza

Nuk përmbajnë asnjë yndyrë dhe janë një burim proteinash njëlloj si mishi i kuq.

oats-superfood-drithera-dieta-ushqime-food

Drithera

Janë të pasura në fibra, kështu që ju ndihmojë të ndiheni të plotë gjatë gjithë ditës.

avocado-superfood--dieta-ushqime-food

Acovado

Frute me fibra dhe proteina.

salmon-superfood--dieta-ushqime-food

Salmon

Shume i këshillueshme për çdo diet apo sëmundje koronike.

blueberries-superfood--dieta-ushqime-food

Blueberries

broccoli-superfood--dieta-ushqime-food

Brokoli

Janë sheme aktiv për funksionin anti-plakje.

pears-superfood-dieta-ushqime-food

Dardha

Rekomandohet te konsumohet çdo dite, pasi është shume e pasur me fibra.

red-wine-superfood-dieta-ushqime-food

Vera e Kuqe

Nje gote ne dite për 5 dite rrjesht!

almonds-superfood-dieta-ushqime-food

Bajame

grapefruit-superfood-dieta-ushqime-food

PompelmoWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

2 Responses to "10-Super ushqimet që ju ndihmojnë të bini nga pesha"

  1. genta says:

    a ka menyr tjeter per ti hekur pesh te teper se keto pak gjera ne i perdorim ne jeten e perditshme a mundemi te hekim edhe mos me ngren ushqim shpesh veq 2 her en dite ose me ba ushtrime ne mengjes edhe ne mbremjeee qka preferohet me shummm

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment