Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

10 Torta për Dasma të Dekoruara me Lule Sheqeri

Ads
10 Torta për Dasma të Dekoruara me Lule Sheqeri

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-04

Kush dëshiron ti hajë petalet e këtij trendafili mbi tortë! Janë shumë të shijshëm ja siguroj. Shfletoni këto Torta për Dasma mahnitese, ku dekori është i krijuar me lule sheqeri.

 

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-01

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-02

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-03

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-05

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-06

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-07

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-08

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-09

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-flower-sugar-lule-10

 

Shiko 20 Ide se si mund të jetë Torta e Dasmës Tuaj – Pjesa 1

Shiko 20 Ide se si mund të jetë Torta e Dasmës Tuaj – Pjesa 2

Vizito www.ArtiGatimit.com për Receta Gatimi Speciale për çdo anvis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>