08082014Headline:

Modele të ndryshme flokësh për nuse dhe jo vetem

Modele dhe krehje flokesh, per nuse, per mbremje dhe të tjera!

nuse

model nusesh

080617131147srk0

model flokësh 

 

 

  floke nusesh

floke nusesh 

floke nusesh

floke nusesh

 

floke nusesh 

frizura

frizura

krehje

floke

hair styling

floke nuse

floke

krehje flokesh

nuse

model floke

krehje

 

 

frizura

frizura

nuse

floke nusesh

nuse bjonde

floke

krehje flokesh

modele flokesh

 

1553924072910012013

floke bjond 

hairstylesWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

9 Responses to "Modele të ndryshme flokësh për nuse dhe jo vetem"

 1. nora says:

  ka frizura shum te mira te frizeres SHEMA ju lutem shkoni atje sepse keto frizura nuk mund te krahasohen me ato okkkkkk0k0k0k000k00k000000kkkkk

 2. nora says:

  ajo gjendet ne ferizaj a

 3. valzamm says:

  kurre frizura ma palidhje spasna pa me sy

 4. sebehate says:

  uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 5. semi says:

  me pelqejn se jan punuar me mjaft mjeshteri por jan shume larg kokes

 6. dona says:

  shum shum bukur

  • Andaa Jannaa says:

   sa llaka per flok ju kan shkuuuuuuuuuu
   sa kushtojn kto frizuraaaa se du me boooo ni termin a veq i reklamoni fotot
   un tii bii 10 llaka um koon meet qatyy…..Upss…Gjysaa Gjysaaa….

 7. dionita says:

  Sii Tyniihershiit Ehuuu qysh koki lodh mee ii boo

 8. Floo''raa Mii''raa says:

  sii tynyhershiit qysh sjeni lodhh mee ii booo kuku per juu

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment