Nail Art

Modele thonjsh me fantazi

Thonj te punuar me fantazi me dekorime te ndryshme.

modele thonj

 

thonj 

 

thonj t

thonj

thonj 

thonj 

thonj 

thonj 

thonj 

thonj 

thonj 

thonj 

thonj

thonj 

thonj

thonj 

thonj 

thonj 

thonj

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

1 comment on “Modele thonjsh me fantazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *