Category: Shendeti

Shendeti

Dieta kundër kolesterolit

Dieta për zvogëlimin e kolesterolit Kohëve të fundit kolesteroli është duke u bërë një kërcënim i vërtetë për shumë njerëz. Arsyeja kryesore pas…

Shendeti

Uji

Trupi mund të përbehet nga uji deri në70% të peshës tonë por ne e humbim atë vazhdimisht. Imagjinomi vetëm kur marim frymë, gjatë…

Shendeti

Prezervativi i sakte

Përderisa sot është e nevojshme të kuptojmë se blerja dhe përdorimi i prezervativëve është shenjë pjekurie, duhet të kemi parasysh se kjo bëhet…