Shendeti

Është e sigurt të jem pranë kompjuterit ndërsa jam shtatzënë?

Po. Sepse kompjuterat ndodhen kudo, hetuesit kanë shpenzuar shumë para duke studjuar se nëse ndodhesh përpara kompjuterit shkakton anomali gjenetike ose dështim dhe janë të bindur se nuk ka vërtetim që kompjuteri mund të shkaktojë një gjë të tillë. Sigurisht që të qëndrosh shumë orë ulur diku nuk është mirë, duhet të çohesh dhe të ecësh shpesh.

©bukuri.com

1 comment on “Është e sigurt të jem pranë kompjuterit ndërsa jam shtatzënë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *