Beauty

10+ Këpucë për Dasma – Wedding Shoes

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-01

Kujdesuni mos ti humbisni këpucet si Hirushja ditën e dasmes tuaj! Një përmbledhje me këpuce për dasma. Zgjidhni të preferuarat dhe na i shkruani në hapësirën e komenteve.

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-03

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-04

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-05

 

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-07

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-08

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-09

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-10

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-12

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-13

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-11

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-06

wedding-shoes-beauty-bukuri-shqip-dasma-martesa-nuse-02

 

Shiko 20 Ide se si mund të jetë Torta e Dasmës Tuaj – Pjesa 1

Shiko 20 Ide se si mund të jetë Torta e Dasmës Tuaj – Pjesa 2

Shiko Torta për dasma të dekoruara me Lule

0 comments on “10+ Këpucë për Dasma – Wedding Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *