Make up

Purple Makeup për Sytë në ngjyrë Kafe

smoky-purple-eye-makeup-1024x800

purple-plum-eye-makeup-brown-eyes-1024x359

Për sytë në ngjyrën kafe një make up Lejla (apo manushaqe) do të shkonte shumë. Në këtë artikull të shkurter kemi paraqitur disa ide si mund ti lyeni sytë me këto ngjyra. Përdorni gjithmonë një sfumature më të errët tek zona e qerpikut dhe rezultati do të jetë mahnitës.

purple-makeup-for-brown-eyes

violet-eye-makeup-brown-eyes

brown-eyes-purple-eyemakeup

purple-eyeshadow-brown-eyes

purple-makeup-on-brown-eyes

purple-eye-makeup

1 comment on “Purple Makeup për Sytë në ngjyrë Kafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *