Make up

Make Up Tutorial – Sytë të errësuar

black-smoky-eyes-makeup-tutorial

Nëse doni të errësoni sytë (smoky eyes) me një make up pak ekstrem, ndiqni këto hapa të thjeshtë që janë paraqitur në këtë fotografi dhe rezultati do jëtë i mahnitshëm.

3 comments on “Make Up Tutorial – Sytë të errësuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *