Fashion

Aksesorë dhe kombinime veshjesh (part 3)

 

Ja disa ide sesi mund të kombinoni veshjet tuaja.
Accessorize, çanta, këpucë, sandale, veth, makiazhe, fustane, varëse, rruaza, xhaketa, buzëkuq, byzyluk, shalle, çizme dhe veshje te ndryshme të kombinuara.

kombinime-veshjesh

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

 

kombinime-veshjesh

 

 

 

kombinime-veshjesh

0 comments on “Aksesorë dhe kombinime veshjesh (part 3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *