Ushqimi

Rigoni ka veprimtari antioksiduese

rigon

Shumica prej nesh e njohim rigonin si një erëz në kuzhinën tonë të cilin e përdorim për t’u dhënë aromë dhe shije gatimeve tona.

Ndoshta nuk i keni dhënë rigonit rëndësinë e duhur. Rigoni është një bimë aromatike me  veti vepruese mbrojtëse të rëndësishme për organizmin tonë.

Në bazë të disa studimeve, duket se ka 42 herë më shumë veti antioksiduese të rëndësishme sesa molla. Përdoreni rigonin në sallatat tuaja, në salcat që përgatisni dhe në perime.

0 comments on “Rigoni ka veprimtari antioksiduese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *