Fashion

31 Foto nga Dasma Bardhe e Zi

714916ca40b1c29_742

Një koleksion vërtet mahnitës me foto nga dasma të ndryshme të sjella në vetëm dy ngjyra, bardhë e zi! Cilat foto pëlqeni më tepër, po fustane? Komentoni përgjigjen tuaj dhe mos harroni të bëheni fan në Facebook apo të na ndiqni në Twitter.

714a0dba22848dd_28100

714a1fa753795e7_30506

714a3bff821d8b1_34841

714a3e14c570e09_35075

714a6d6731455fc_43168

714a6f7a6d72d9c_43727

714a6f7a45ec303_43725

714a9f6f08520a9_54517

714a9f83cbc2bf5_54550

714a15ab339c41d_29125

714a28a2ca0da44_31830

714a34e430e016b_33703

714a34ec5d7ebde_33708

714a9226582440f_51390

714ad886fec274e_69115

714ae053fe2f6dc_70982

714b0da24dabc80_82208_l

714b4dcbd57d24f_95332_l

714b5a08bd818ab_98661_l

714b95ddf04e208_115916_l

714b23869ef04d4_87113_l

71498df1589c2e2_11020

714916cacd53481_752

2 comments on “31 Foto nga Dasma Bardhe e Zi

Leave a Reply

Your email address will not be published.