Kuzhina

Kokteil për Krishtlindje

Nevojiten:

  • 40 ml liker ”MASTIHAFEEL”
  • 40 ml xhin
  • 10 ml vodkë Goldwasser

Mënyra e përgatitjes:

I trazojmë të gjitha bashkë me pak akull në një seiker. I kullojmë duke i hedhur ne nje gotë nga ato që servirim martinin dhe është gati.

Vodka Goldwasser mund ta gjejmë ne dyqanet ku shiten pijet, ka ngjyrë floriri dhe kjo i jep një shkëlqim të veçantë pijes tuaj e cila nuk ka nevojë për garnityrë tjetër.

Është një digestif freskues me aromë tradicionale.

©bukuri.com

2 comments on “Kokteil për Krishtlindje

Leave a Reply

Your email address will not be published.