Fashion

Koleksioni i ri i Gul Ahmed (Summer/Spring Collection)

Gul Ahmed’s Summer/Spring Collection 2010

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-02-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-01-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-04-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-06-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-07-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-08-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-09-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-10-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-11-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-12-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-13-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-14-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-15-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-16-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-17-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-18-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-19-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-20-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-22-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-23-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-24-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-25-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-26-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-27-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-28-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-29-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-30-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-31-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-33-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-32-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-34-500x812

Gul-Ahmeds-Summer-Collection-2010-1-35-500x812

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

1 comment on “Koleksioni i ri i Gul Ahmed (Summer/Spring Collection)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *