Nail Art

Modele thonjsh francez – French manikyr

  Modele të ndryshme thonjsh artificial me tips french, të zbukuruar me gurë dhe lule, të punuar me akrilik (acrylik) dhe xhel (gel).

model thonjsh

model thonjsh1

 

model thonjsh2 

model thonjsh3

model thonjsh4 

 

model thonjsh5

model thonjsh6

model thonjsh7

model thonjsh8

 model thonjsh9

model thonjsh10

model thonjsh11

3 comments on “Modele thonjsh francez – French manikyr

  1. artushka

    shum te mir

  2. elvira

    ola oooooooooooooooo shum shum shum te bukur thonjet edhe une kisha pas qef mi pas qashtu apom ni moni mi ba qashtu qysh pi bani bre aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma kthe përgjigjjense shum shum shum shum të bukur nga vila vila * * * * tung

  3. kamela

    shmmmmmmmmmmmm te bkr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *