Fashion

Koleksioni i ri nga Proenza Schouler

Koleksioni 2010 nga Proenza Schouler. Dominojne ngjyrat e erreta por dhe ato me shkelqim. Shikoni te gjithe galerine me imazhe.

girl_fashion_2010_01 girl_fashion_2010_02

girl_fashion_2010_03 girl_fashion_2010_04

girl_fashion_2010_05 girl_fashion_2010_06

girl_fashion_2010_07 girl_fashion_2010_09

girl_fashion_2010_16 girl_fashion_2010_10

girl_fashion_2010_17 girl_fashion_2010_11

girl_fashion_2010_18 girl_fashion_2010_19

girl_fashion_2010_13 girl_fashion_2010_14

girl_fashion_2010_15 girl_fashion_2010_08

A ju pelqyen? Komentoni veshjen tuaj te preferuar nga ky koleksion.

0 comments on “Koleksioni i ri nga Proenza Schouler

Leave a Reply

Your email address will not be published.