Fashion

Këpucë dhe sandale për nuse

 

Po afrohet dita e martesës suaj dhe keni ankth se çfarë do të vishni?

Ndoshta keni zgjedhur fustanin e nusërisë dhe keni menduar se çfarë modeli do të kenë flokët tuaj,

por mos harroni se edhe zgjedhja e këpucëve apo sandaleve që do të vishni është mjaft e rëndësishme.

Shumë mund të jenë kureshtarë të shohin se çfarë keni veshur në këmbët tuaja.

Këtu mund të shikoni disa modele, midis të shumtëve që qarkullojnë në treg, këpucësh dhe sandalesh për nuse.

 

fantasy-silver

 

647 

648

bluelouboutins 

Bridal_Shoes

IMG_0458 

Maryshoes

pearl_main 

shoes

shoestrap 

shoesy

wedding_bride_shoes_273200842_std

weddingshoes 

wedding-shoes 

wso04

bridal_shoes_normal

8 comments on “Këpucë dhe sandale për nuse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *