Familja

Biçikletë për dy… Nënë e ardhshme? Mos i ki frikë pedalet!

eacaupexbiez_picjpg

Siç është zbuluar në një studim të Spitalit Mbretëror Sed Leonard, të Australisë, gratë shtatzëna që bënë biçikletë, nuk ndikuan negativisht në zemrën dhe rrahjet e embrionit në trysninë e gjakut dhe në konsumimin e oksigjenit. Që të arrish 30 minutat e përditshme të gjimnastikës, siç rekomandojnë të posaçmit, studjuesit sugjerojnë tre 10 minutëshe me ritëm mesatar biçiklete ose te gërshetojnë biçikletën me ecjen që të jesh dhe gjate shtatzanisë në formë.

©bukuri.com

0 comments on “Biçikletë për dy… Nënë e ardhshme? Mos i ki frikë pedalet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *