Hair Styling

Flokë të rënë

Pa marrjes së një mase të mjaftueshme kortizoni, flokët e mi u rralluan dhe u dobësuan. Kam shpresë që të bëhen si më parë?

Paraqitja e flokëve tanë ka lidhje të drejtpërdrejtë me ushqimin tonë. Për këtë duhet të përdorim sa më shumë fruta të freskëta, perime, bajame, farëra si fasule, qiqra, bizele, bathë etj dhe proteina. Gjithashtu preferoni ushqime të pasura me hekur dhe zink. Mishi i kuq, farërat dhe spinaqi ndikojnë në zhvillimin e flokëve.  Merrni ushqime ndihmues që dhurojnë fuqi, shkëlqim dhe ndikojnë në cilësinë dhe dëndjen e flokëve.

0 comments on “Flokë të rënë

Leave a Reply

Your email address will not be published.