04212014Headline:

3 Fjale mbi Dieten e Adoleshenteve

alimentazione-sana-povera-adoleshenti-dieta-keshilla

Adoleshenca eshte e karakterizuar nga evolimi fizik, psikologjik si dhe ai hormonal. Ne kete periudhe adoleshentet fillojne te bejne kapriço me ushqimin. Ajo qe ne ju keshillojme permblidhet ne 3 fjale nese doni te mbani diete.

1- Komplete: Nuk duhet te beni dallime mbi llojet e ushqimit, duhet te hani nga gjithçka

2- E ekuilibruar: Ne harkun ditor ushqimi duhet te jete i  shperndare ne menyre te ekuilibruar

3- E lehte: Mos e egzagjeroni me kripen, menut ideale jane ato qe perdorin gjithashtu vajin e ullirit.What Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment