Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Modele flokësh për nuse – zgjidhni modelin tuaj të preferuar

Ads
Modele flokësh për nuse – zgjidhni modelin tuaj të preferuar

9g

Martesa juaj është një ditë e rëndësishme dhe si e tillë kërkon kujdes dhe përkushtim. Midis përgatitjeve të ndryshme si rregullimi i thonjve tuaj, makiazhi, fustani i nusërisë dhe të tjera, një nga gjërat që duhet të kujdeseni është edhe floku juaj. Cili model i shkon fytyrës tuaj? Më poshtë mund të merrni disa ide për flokët tuaj, dhe të zgjidhni krehjen dhe modelin që ju pëlqen por dhe që ju shkon.

 

 

4

2HTUR0N0

0WE2AYAF

00YWQN62

1

4c2ungj

4H11NGXQ

004primary

5

6JSHLAUO

6AJFU3UZ

2

7

8H1XE7FS

 9

11fy8

14ac7

016

9XFAYFFL

58 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>