Hair Styling

Modele flokësh për nuse – zgjidhni modelin tuaj të preferuar

9g

Martesa juaj është një ditë e rëndësishme dhe si e tillë kërkon kujdes dhe përkushtim. Midis përgatitjeve të ndryshme si rregullimi i thonjve tuaj, makiazhi, fustani i nusërisë dhe të tjera, një nga gjërat që duhet të kujdeseni është edhe floku juaj. Cili model i shkon fytyrës tuaj? Më poshtë mund të merrni disa ide për flokët tuaj, dhe të zgjidhni krehjen dhe modelin që ju pëlqen por dhe që ju shkon.

 

 

4

2HTUR0N0

0WE2AYAF

00YWQN62

1

4c2ungj

4H11NGXQ

004primary

5

6JSHLAUO

6AJFU3UZ

2

7

8H1XE7FS

 9

11fy8

14ac7

016

9XFAYFFL

58 comments on “Modele flokësh për nuse – zgjidhni modelin tuaj të preferuar

Leave a Reply

Your email address will not be published.