08092014Headline:

Modele flokësh për nuse

Bëheni nuse dhe nuk dini si t’i rregulloni flokët tuaj? Më poshtë keni disa modele flokësh nuseje.

model_flokesh_nuse

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuse

model_flokesh

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuse

model_flokesh_nuse

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuseje

model_flokesh_nuseje

model_flokësh

model_flokesh

model_flokesh

model_flokesh

model_flokesh_nusesh

model_flokesh

model_flokësh_nuseWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Recent Articles

5 Responses to "Modele flokësh për nuse"

 1. marisa says:

  shum te bukura!!! jam dhe vet parukjere dhe per nuse me duhet te bej shum modele por flm per fotot se kshu bejm nje frymzim ne :)

  suksese

 2. klodi says:

  shum te bukura ma hoqen trurin sdi se cilin model te zgjedh per vete se dhe un do martohem kto dite.

 3. vjollca says:

  shum te bukura frizuratt

 4. sara says:

  modeli i fundit eshte shum i bukur si mund ta kopjojme foton ose nese eshte e mundur hidheni kete foto te faqja ne fb qe keni

 5. Leonora says:

  Modele shume te bukura komplimente!

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment