Category: Make up

Make up

Video Make-Up

[flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=cu11K_hw3aU width=300 /] Nje video make up nga stilistet qe kane grimuar njerez te famshem!

Make up

Buzë të kuqe

Buzët e kuqe nuk janë në modë vetëm në dimër! Këtë vit në pranverë buzët femërore të theksuara do të përbëjnë një nga…

Make up

Moschino Glamour

  Seria italiane e njohur e aromave të Moschino bën një kthesë drejt përkryerjes dhe mirëpret Marsin e ardhshëm Moschino Glamour. Me notat…

Make up

Kujdesu për buzët e tua

Të zgjedhësh ngjyrë: Asnjëherë mos provo menjëherë në buzët e tua testerin, atë që eshtë për mostër. Më mirë ta provosh në pjesën…