Fashion

Këpucë, sandale, çizme nga Christian Louboutin – Shoes Christian Louboutin

 

Këpucë_Christian_Louboutin

Stilisti i famshëm i këpucëve dhe sandaleve Christian Louboutin shquhet për talentin e tij dhe shumëllojshmërinë e modele të tyre.

Pasioni i tij për këpucët me takë të lartë filloi kur ai ishte duke shëtitur rrugëve të Parisit.

Filloi të modelojë për Chanel, YSL, Roger Vivier dhe Maud Frizor. Në vitin 1992 hapi dyqanin e tij të parë.

Qëllimi i tij ishte që të prodhonte këpucë me taka të larta por dhe të rehatshme, sepse asnjë grua nuk do të shkëlqente nëse i dhembnin këmbët e saj.

Figura të njohura si  Patti LaBelle, Agelina Jolie, Anggun, Mariah Carey, Kylie Minogue, Christina Aguilera, Madonna, Gwen Stefani, Jlo dhe shumë të tjera janë besnike të krijimeve të tij.

Në këngët R&B të këngëtares Ciara gjithashtu dhe të Jay-Z mbajnë emrin Christian Louboutin.

Gjithashtu  “Crunk&B” single “High Price” See me in the club rockin ‘ ‘Christian Louboutin.” Dhe “I Know” from the “American Gangster” albumi deklaron “I am so dope, like Louboutin’s with the red bottoms, you gotta have ’em, you glad you got ’em.

Louboutin ka 5 boutique në USA (Los Angeles, New York, Las Vegas dhe South Coast Plaza), në Paris dhe në Londër.

Azi butiku i parë u hap në 2007 në Hong Kong.

Shijoni këpucë, sandale, çizme të ndryshme nga Christian Louboutin. Shoes Christian Louboutin.

Këpucë_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Sandale_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Këpucë_Christian_Louboutin

Çizme_Christian_Louboutin

8 comments on “Këpucë, sandale, çizme nga Christian Louboutin – Shoes Christian Louboutin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *