Fashion

Ide se cfarë mund të vishni për mbrëmje, dasma dhe fejesa

Ju paraqesim disa ide se çfarë mund të vishni për mbrëmje për dasma dhe fejesa.

Fustanet janë të shumëllojshëm dhe me modele dhe ngjyra të ndryshme, por ju mund të zgjidhni një fustan trendy

te gjatë me finecë dhe duke e kombinuar me këpucët e duhura, me çantën e duhur dhe duke mos harruar makiazhin tuaj.

Make up-i duhet kombinuar bukur me fustanin.

Përdorni ngjyrat e errëta si gri, kafe, e zezë, dhe laps te bardhë për t’u dhënë dritë syve tuaj duke lyer cepin e brendshëm të syve dhe kapakun brenda syrit.

fustan_mbremjeje

fustan_roze

fustan_çantë

fustan_sandale

fustan_bojëqielli_dantelle

fustan_makiazh

bukuri.com

2 comments on “Ide se cfarë mund të vishni për mbrëmje, dasma dhe fejesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *