Nail Art

Modele dhe ide për të lyer dhe zbukuruar thonjtë tuaj (Nail art)

 

Çfarë rëndësie ka që të jeni të veshura bukur dhe të keni bërë një makiazh të përkryer, nëse paraqitja e thonjve tuaj tuaj ju tradhëton?

Nëse thonjtë tuaj nuk janë të limuar siç duhet dhe  nuk janë të pastruar? 

Nëse ju nuk keni kohë për të bërë një manikyr profesional, ju mund thjesht ti limoni të largoni lëkurën anash thonjve dhe të kaloni një manikyr shkëlqyes.

Për ato që kanë pretendime dhe arrijnë të bëjnë diçka më teper ne ju kemi sjellë modele të tjerë thonjsh.

Zgjidhni modelin e thonjve që ju pëlqen dhe provojeni ta bëni atë, dhe nëse nuk ja arrini me herën e parë jam e sigurt se me dy tre herë ju do keni përfundimin e dëshiruar.

thonj

thonj

thonj

nail art

nail art

13965_225669671013_673371013_4752643_1439029_n

13965_225669666013_673371013_4752642_5567970_n 

13965_225677526013_673371013_4752690_563224_n

13965_225677546013_673371013_4752691_2092910_n

13965_225684696013_673371013_4752776_4941371_n

13965_225684716013_673371013_4752777_3554579_n

13965_225684736013_673371013_4752778_7190440_n

13965_225684751013_673371013_4752779_5476106_n

13965_225690561013_673371013_4752837_5109425_n

13965_225690601013_673371013_4752838_1970572_n

13965_225690631013_673371013_4752840_6153773_n

19144_280594151013_673371013_5051756_826224_n

19144_280594166013_673371013_5051757_3220738_n

19144_280594191013_673371013_5051758_8333402_n

19144_280601231013_673371013_5051766_954731_n

19144_280601251013_673371013_5051767_8187709_n

19144_280601271013_673371013_5051768_3626062_n

19144_280601281013_673371013_5051769_642051_n

19144_280601301013_673371013_5051770_4358370_n

n673371013_2140030_6993

n673371013_2140031_7578

n673371013_2140032_8163

n673371013_2140033_8677

n673371013_2140034_9240

n673371013_2140064_4244

n673371013_2140065_4699

n673371013_2140067_5625

n673371013_2140068_6085

n673371013_2140107_7621

n673371013_2140108_8113

 

19144_280594116013_673371013_5051755_5151061_n

13965_225690616013_673371013_4752839_6060164_n

13965_225677486013_673371013_4752688_724203_n

Copyright © Bukuri.com

16 comments on “Modele dhe ide për të lyer dhe zbukuruar thonjtë tuaj (Nail art)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *