Nail Art

Modele thonjsh, thonj natyral dhe thonj artificial

Një dorë e bukur kërkon dhe thonj të bukur.

Thonjtë artificial mund t’ju ndryshojnë krejt pamjen e duarve tuaja dhe t’i tregojnë ato elegante dhe të bukura.

Modeli francez  (french manikyr) me ngjyrë të bardhë por dhe me ngjyra të ndryshme mund të përshtatet shume mire me ditët e nxehta te verës dhe jo vetëm.

Bukuri.com ju jep dhe disa ide të tjera se si mund t’i lyeni thonjtë tuaj.

 

Copyright © Bukuri.com

13 comments on “Modele thonjsh, thonj natyral dhe thonj artificial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *