Make up

Makiazhe të ndryshme (Make up)

Zgjidhni makiazhin që ju pëlqen dhe ngjyrat tuaja të preferuara.

Ja disa shëmbuj që ti lyeni sytë tuaj.

 

 

5808_1114806786323_1111530047_30324587_7978051_n

5808_1114806826324_1111530047_30324588_5135237_n

1e062ff6nn2

5_1206958137

6ce045101c71b3763bca24f

18yn1mm9

19-1

5808_1114806866325_1111530047_30324589_3556085_n

493.gif

16662_1208278894954_1468141125_30700763_232866_n

19356_1236830848735_1468141125_30770184_5235911_n

23424_353056091255_567806255_4153188_6919733_n

25339_345232855344_345215495344_3776726_6103826_n

24803_366050346255_567806255_4180870_948992_n

10859_1140283600jpg

stil_759

25299_10150108553710014_493504890013_11529967_6245892_n

25299_10150108553730014_493504890013_11529970_7947960_n

25299_10150108553720014_493504890013_11529969_5610940_n

 24343_1219835005

24343_1219834835

24343_1219835073

©Bukuri.com

16 comments on “Makiazhe të ndryshme (Make up)

Leave a Reply

Your email address will not be published.