Nail Art

Modele thonjsh me akrilik dhe lule 3D (acrylik nails 3D)

Mënyra e të punuar me akrilik tek thonjtë, të jep shumë mundësira për të krijuar dhe për të shprehur fantazinë tuaj.

Me akrilik (acrylik nails) mund te besh duke filluar që nga lulet e deri tek kafshët.

Më poshte ju paraqesim disa modele thonjsh të punuar me akrilik dhe lule mbi thonjt me ngjyra të ndryshme.

 

6 comments on “Modele thonjsh me akrilik dhe lule 3D (acrylik nails 3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *