Ambjenti

Lulet ju bëjnë të jeni më komunikues dhe më shoqëror

Kujdesuni që gjithmonë të keni në shtëpi apo vendin tuaj të punës një vazo me lule të freskëta dhe nëse është e mundur shumëngjyrëshe. Në një hetim të universitetit Rutgers u gjet se qoftë edhe një lule e vetme ne vazo, mund t’i bëjë njerëzit më të komunikueshëm dhe më shoqëror.

©bukuri.com

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

0 comments on “Lulet ju bëjnë të jeni më komunikues dhe më shoqëror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *