Ushqimi

Çokollatë të zezë apo të bardhë?

 

Çokollatë të zezë apo të bardhë?

Ndryshimi: Çokollata  e bardhë prodhohet nga gjalpi i kakaos, ndërsa çokollata e zezë nga kakao. Për këtë arsye, çokollata e zezë ka rreth 50 kalori më pak në 100 gramë. Ka më shumë lëndë antioksiduese dhe yndyrë të një cilësie më të mirë.

Çfarë të zgjidhni? Të posaçmit bien dakort se çokollata e zezë është më e dobishme sepse ofron energji dhe kënaqësi akoma edhe tek personat që kujdesen për peshën e tyre.

©bukuri.com

8 comments on “Çokollatë të zezë apo të bardhë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *