Familja

Hani peshk që të lindni fëmijë të zgjuar

Gratë që duan të kenë fëmijë të zgjuar duhet të hanë shpesh peshk gjatë shtatzanisë së tyre, theksojnë studjuesit e Universitetit në Karolinën e Veriut. Në një studim që përpiluan, vërtetuan se fëmijët e lindur nga nënat që hanin shume peshk gjatë kohës së shtatzanisë kanë më shumë aftësi përceptuese, janë më të komunikueshëm dhe thonë më tepër fjalë në moshën 15 muajshe, sesa fëmijët e grave që nuk hanin peshk gjatë periudhës së shtatzanisë.

©bukuri.com

1 comment on “Hani peshk që të lindni fëmijë të zgjuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *