04212014Headline:

Unaza martese floriri

Unaza të ndryshme martese prej floriri të bardhë dhe të verdhë.

33

031_sm

032_sm

030_sm

033_sm

034_sm

035_sm

050_sm

051_sm

052_sm

053_sm

054_sm

055_sm

056_sm

057_sm

070_sm

072_sm

073_sm

074_sm

075_sm

077_sm

108_sm

110_sm

111_sm

112_sm

113_sm

114_sm

115_sm

116_sm

118_sm

119_sm

120_sm

121_sm

130_sm

131_sm

132_smWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Recent Articles

One Response to "Unaza martese floriri"

  1. kujtim sylejmani says:

    pom pelqen unazat shum bre najs veq mosu fejofshase qasi a me ble.

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment