08092014Headline:

Modele flokësh trendy (pjesa 2)

Kërkoni një krehje flokësh pak me të ndërlikuar dhe të veçantë? Më poshtë keni disa modele flokësh trendy që nuk janë dhe aq të përshtatshme për të bërë me to xhiron e darkës por më tepër për vajzat pse jo dhe djemtë që merren me këtë profesion.

Merrni ide dhe viheni fantazinë tuaj në punë që me punën e duarve tuaja të krijoni modele flokësh që do t’i vënë të tjerët në dilemë, duke menduar nëse vërtet janë flokë apo diçka tjetër. Çuditini të tjerët me duart tuaja të arta!

  DSC03322

DSC03320

DSC03333

DSC03332

DSC03331

DSC03330

DSC03329

DSC03328

DSC03306

DSC03307

DSC03312

DSC03313

DSC03314

DSC03315

DSC03316

DSC03324

DSC03323

DSC03319

DSC03325

DSC03326

DSC03327

Të gjitha të drejtat të rezervuara: Fotot (c) Bukuri.comWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

One Response to "Modele flokësh trendy (pjesa 2)"

  1. keisi says:

    mmmmm………  bukuri

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment