Tag: zemrës

Trupi

Vrapimi kur jeni e sëmurë

Si t’i mundni alergjitë dhe sëmundjet e tjera në vrapimin tuaj të ardhshëm? Vrapimi nuk është argëtues kur ju jeni e sëmurë. Bisedoni…