Tag: patëllxhane

Ushqimi

Patëllxhane për trurin

Ulë kolesterinin, mbron zemrën dhe ndihmon ata që vuajnë nga të zënit kaps. Çfarë është? Perim karakteristik veror (Solanum melongena L) përmban pak…