Author: Bukuri.al

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

Bëhuni Fan në Facebook
ose na ndiqni në Twitter apo
Google Plus

Fashion

Beauty Skater Dresses

Discover the latest skater dresses from our fabulous selection article. Skater Dresses are cute, flattering, and on-trend!

Fashion

5 Amazing Long Dresses

Long dresses are a perfect choice when you are invited at any special evening. Here you have five inspiration to make it a…

Make up

Make Up Before and After

Checkout this nice collections with Before and After Makeup! The transformation is amazing, every girl will love it! Makeup artist V. Andreew.

Trupi

Këshilla për këmbët

Urdhëri numër një është që të zgjidhni këpucë të buta, të rehatshme, lëkurë, dhe asnjëherë të ngushta. Preferoni të blini këpucë pas një…