Sex & Marëdhënie

5 Gjërat që mashkulli shikon tek partnerja – Part 1

mashkull-femer-partnere-keshilla

Dëgjimi, nuk është I lehtë për meshkujt. E kuptojmë që është një rrugë me dy kalime, kjo pjesa e takimeve. E provuar dhe e vërtetë, ne profesionistët e rinj shkojmë nëpër bare, klube, palestra, restorante dhe vende të tjera pikante të cilat janë ambiente furnizuese me të dashura dhe bashkëshorte potenciale.

Disa prej nesh kanë vënë prizën në botën e takimeve nga internet. Rezultojmë të mbetemi vetëm më shpesh nga çe kemi menduar. Mbase kjo nuk është e çuditshme për ju, por është rutinë për ne. gjithmonë e më shpesh, vajzat e bukura te shkallët përfundojnë të mbeten vetëm aq- vajza të bukura. E shikon, kemi tendencën natyrale të gjykojmë (ashpër), dhe shpesh të ndërtojmë barrierat tona kundër pranimit të një femër në jetën tone pa kaluar disa takime. Kjo do të thotë, se ne kemi disa kritere të rëndësishme.
Më poshtë gjenden pesë gjëra që meshkujt shohin në një bashkëshorte:

1. Fokusim

Kjo është, ndalo si pare telefonin tënd teksa të flas. Kjo mund të shfaqet me variacione në disa në mënyra të ndryshme. Kur ju përshkruajmë ndonjë gjë, le të jetë ngjarja e ditës, ideja që kemi, ose çdo gjë tjetër, kjo sepse duam të dimë mendimin tuaj në këtë çështje. Reagimi juaj I përqendruar është I rëndësishëm për ne. ne po kërkojmë një partner jete, dikush që të jetë prehja jonë kur të kemi më shumë nevojë. Rrini të përqendruara.

2. Sinqeriteti

Presim ndershmëri në dialog. Edhe detajet e vogla kanë rëndësi. Nëse nuk të pëlqen pjata që porositëm për darkë, thuaj jo. Nëse nuk të pëlqen mënyra sesi imitojmë dhe këndojmë Blink-182 nëpër dhëmbë , thuaje. Ngacmo gjërat që të shqetësojnë duke treguar tël vërtetën rreth mënyrës si ndihesh. Sa më shumë të fshehësh gjëra nën qilim, më e madhe do të jetë rrëmuja në të cilën do e gjesh veten e do duhet ta pastrosh më vonë. Asnjë bisedë nuk ja vlen nëse ruhet mbi gënjeshtra të bardha.

Lexo Pjesen e Dytë…

0 comments on “5 Gjërat që mashkulli shikon tek partnerja – Part 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *