08082014Headline:

30 Modele Fustanesh që do ju lënë pa Fjalë – part2

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-49

Le të vazhdojmë serinë me fustane. Në këtë pjese kemi zgjedhur dhe disa fustane të gjatë. Nëse jeni duke kërkuar  diçka me të shkurtër shikoni në pjesën e parë.

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-32

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-34

 

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-37

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-39

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-52

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-60

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-38

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-33

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-40

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-42

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-43

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-44

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-45

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-61

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-41

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-46

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-48

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-50

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-51

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-53

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-54

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-55

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-56

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-57

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-58

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-59

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-36

Please, contact us if you want to remove your photo from this article. Thank you!

 

Shikoni edhe 30 Modele Fustane te Shkurter qe do ju lene pa Fjale – Pjesa 1What Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

13 Responses to "30 Modele Fustanesh që do ju lënë pa Fjalë – part2"

 1. selma says:

  beatiful

 2. luiza says:

  shume te bukura te gjitha fustanet.

 3. amelia tola says:

  bukuri e bukur

 4. mergi Elina says:

  A ban porositje nga Gjermania me ba? Ju lutem lajmroni

 5. lori says:

  fustane super beautiful!

 6. megi says:

  YLL YLL YLL JU LUTEM ME LAJMERONI BEHENPOROSI NGA SHTEPIA KETO

 7. Rela says:

  Shume te bukur te gjithe sidomos ato blu dhe fustanet e veshura nga modelja e sherri hill. Fustanr fantastike .

 8. klaudia says:

  fustane shum te bukura vecanerisht dy te fundit

 9. klaudia says:

  a mund te behen porosi nga shtepia apo jo

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment