04212014Headline:

Kombinime veshje per stinen e pranveres

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-8

Edhe pse na ndajnë pak kohë nga stina e pranveres, po ju paraqesim një seri kombinime veshjesh. Është mirë që të filloni dalë nga dalë ndërrimin e gaderobes pasi koha është ngrohur mjaft. Gjatë ditës mund të rrijmë fare mirë pa veshur palltot e rënda apo xhupet.

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-1

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-2

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-3

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-4

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-5

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-6

kombinime-veshje-vajza-maska-fustane-dasma-pedikyr-minifund-bluze-7

Nëse në zonën tuaj është akoma freskët ose dëshironi të dilni në darkë kur bën më shumë ftohtë, ja dhe disa kombinime te tjera veshjesh ku janë të shoqërua me ndonjë pallto apo felpe të lehtë.

 

kombinime-veshjesh-femra-seksi (1)

kombinime-veshjesh-femra-seksi (2)

kombinime-veshjesh-femra-seksi (3)

kombinime-veshjesh-femra-seksi (4)

 

Mos harroni të komentoni kombinimin tuaj të preferuar!What Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

4 Responses to "Kombinime veshje per stinen e pranveres"

  1. a says:

    shum kombinim i tmershem

  2. arbenita says:

    mua me pelqyen shum kto veshje pranverore shpresoj ti pelqej te gjithve kjo esht nje veshje e bukur mirupashim deri ne vere

  3. nitaaaaaaaaaaa says:

    veshjet pranverore qenkan shume te bukura por nuk e di se ku shiten se nashta do te blej disa prej tyre une

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment