vivid-trench-modele-palltosh-te-gjata-bukuri-fashion-coat-free-images.jpg
Fashion

5 Pallto te gjata per cdo shije

comments 4

vivid-trench-modele-palltosh-te-gjata-bukuri-fashion-coat-free-images

Ky lloj modeli nuk del asnjeher nga moda! Shumllojshmëria e prerjes dhe ngjyrave të ndryshme e bëjne pallton e gjatë gjithmon të kërkuar. Shfletoni këto modele që kemi zgjedhur për ju, dhe ndani mendimin tuaj duke lënë një koment në fund te këtij artikulli. Para disa ditësh kemi postuar dhe një artikull me Pallto te Shkurtra për Femra, janë me të vërtet fantastike, duhet ti shikoni.

checkered-elegance-modele-palltosh-te-gjata-bukuri-fashion-coat-free-images

 

dusty-pink-coat-modele-palltosh-te-gjata-bukuri-fashion-coat-free-images

 

structured-black-modele-palltosh-te-gjata-bukuri-fashion-coat-free-images

 

classic-with-modele-palltosh-te-gjata-bukuri-fashion-coat-free-images

Cili ishte modeli që ju pelqeu më shumë, na e shkruani mëposhte në formën e komenteve

4 Comments

  1. arent shera says on 04/02/2012

    me pelqen shume kjo faqe sepse flet per moden gje e cila ka te beje me profesjonin tim pr jo vetem kaq porrrrrr edhe per cdo njeri qe nk ka shume info per moden kjo faqe per mendimin tim ndihmon cdo njeri pranda me pelqen ta vizitoj sa me shpesh