Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

5 Modele palltosh qe cdo femer do i deshironte ne garderobe

Ads
5 Modele palltosh qe cdo femer do i deshironte ne garderobe

stylishly-muted-modele-palltosh-bukuri-fashion-modepeacoat-l

Stina e dimrit ska shume që ka hyr, por të fillosh me rinovimin e garderobës nuk është asnjeherë vonë! Jeni duke kërkuar pallto? Hidhuni një sy këtyre modeleve që kemi zgjedhur për ju!

 

moody-blues-l-modele-palltosh-bukuri-fashion-mode

 

turtleneck-inspired-modele-palltosh-bukuri-fashion-mode

 

fancy-neckline-modele-palltosh-bukuri-fashion-mode

 

deep-blue-trench-lmodele-palltosh-bukuri-fashion-mode

 

Atëher, cilin model zgjodhet? Na shkruani nëpërmjet formës së komenteve më poshtë!

Nëse ju pëlqeu ky artikull, ndajeni atë me miqtë tuaj duke klikuar butonin e Facebook ose Twitter.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>