06012014Headline:

Fustane mbrëmjesh

Jeni të ftuara në një mbrëmje apo në ndonjë ditëlindje a festë dhe jeni duke menduar se çfarë fustani do të vishni dhe si do ta kombinoni?

Ne ju ofrojmë disa modele fustanesh të shkurtër me ngjyra dhe prerje të ndryshme.

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

1242677421_10

Fustane Mbremjesh - Dreses

1242677427_1

1242677438_11

1242677439_17

1242677472_16

1242677465_3

1242677442_5

1242677450_4

1242677463_12

1242677460_20

1242677469_6

Fustane Mbremjesh - DresesWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

13 Responses to "Fustane mbrëmjesh"

 1. artaa says:

  shum te bukur

 2. rita says:

  shum te bukur shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 3. ola says:

  sa te bukura keto modele po te tjer nuk ka

 4. ola says:

  do te doja disa modele te tjera dhe te bukura nese mundeni mund ti nxirni pak me shpejt

 5. arta says:

  te gji fstanet e bukra por edhe ju gjithasjtu

 6. agisa says:

  nuk kam ndonje model qe tja bej bbbbaaaaaaaammmmmmmmmmm

 7. rita ora says:

  shum te mir a ben me marr qata te kaltrin sa kushton

 8. dora says:

  shum te bukur fustanet te gjith po me pelqejn vetem fustani boj kafe i mbyllur s po me pelqen a mundni me mi dhan te gjith vetem ate boj kafin jo sa per masen time sepse un jam nje femi 10 vjeqar.

 9. meliza says:

  te gjitha fustnet jan te merkullueshme vetem fustani boj kafe nuk me pelqen a mund ti marr te gjith sa masa ime sepse un jam nje vajz 9 vjeqare.

 10. erona says:

  fustanet qenkan te mrekullueshme nje fustan nuk po me pelqen ai boj kafi a mund ti marr te gjith perveq ati boj kafit dua ti marr sa masa ime sepse jam 8 vjeqare.

 11. lola says:

  bla bla qyky pak ma i mir i kaltri

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment