Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

7 nga produktet më të mira për flokë të bukur

Ads
7 nga produktet më të mira për flokë të bukur

Ju sugjerojmë 7 nga produktet më të mira për flokët tuaj.

Nivea conditioner

Nivea Color crystal gloss conditioner

maske-flokesh

Lorvenn Chroma care hair mask

John Frieda Curl

John Frieda Curl Around Conditioner Frizz-Ease

dovetherapy

Dove Intense repair conditioner

Jean Iver Reflection

Jean Iver Reflection hair liquid silk

10 comments