08082014Headline:

Prerje dhe krehje për flokë të shkurtër

Modele dhe prerje flokësh për të gjitha ato që preferojnë flokët e shkurtër.

 

hair-2_68063a

hair-styling1

hair-1_68064a

 

belladona 

grua 

frizurat

flokekuqe1 

flokekuqe 

 

frizura

 

prerje-floke

floke-zeze 

hair9

hair-styling 

floke-kare 

hair8

floke-verdhe

floket

haircut A (6) 

haircut A (5) 

 

hair7

prerje-flokesh 

floke-shkurter 

prerje-flokesh 

 

floke6 

floke-bjonde 

 

model-flokesh

hair4 

hair3 

hair2 

hair1

hair

 

flokeWhat Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

3 Responses to "Prerje dhe krehje për flokë të shkurtër"

  1. tela says:

    mua me pelqejne te gjitha fotot

  2. tela says:

    mua me pelqejne te jitha fotot

  3. flora says:

    me pelqyn shum modelet e flokve te shkurta te gjitha ishin te bukra veq vazhdoni qeshtu se do te keni suksese

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment