Bukuri.com

Per Trupin dhe Shpirtin tuaj!

Ads

Modele thonjsh – thonj te punuar me model french, te pjerrët dhe lule

Ads
Modele thonjsh – thonj te punuar me model french, te pjerrët dhe lule

Modele të ndryshëm thonjsh me french të pjerrët me ngjyra dhe dekorime lulesh të ndryshme.

 

 

DSC04445

DSC04446

DSC04453

DSC04542

DSC04544

DSC04504

 DSC04509

DSC04510

DSC04577

DSC04572

DSC04574

DSC04754

DSC04757

DSC04635

DSC04636

DSC04644

DSC04650

DSC04652

DSC04655

©bukuri.com

8 comments