08092014Headline:

Modele thonjsh me majë të gjatë dhe dekorime

Thonjt me majë nuk janë shumë të preferuar por janë në modë. Noshta jo shume praktik dhe pak ekstreme, por kanë edhe ata bukurinë e tyre.

 

DSCN1301

DSCN1300

DSCN1297

DSCN1312

DSCN1299

DSCN1306

DSCN1305

DSCN1309

DSCN1310

DSCN1311What Next?

Nëse doni të lexoni të parët Keshillat tona, shkruani Adresën tuaj Email më poshtë

Related Articles

2 Responses to "Modele thonjsh me majë të gjatë dhe dekorime"

  1. mia says:

    thonje nice por duart shum skandal …nuk gjetet ndonje goc me duar te bukura sepse keto plakat ja u prishin fare edhe bukurin thonjve….

  2. Adela says:

    Duhet te jete ndonje model per mosha te medhaja!

Leave a Reply nga Facebook
Ose Komentoni nga hapësira më poshtë


Shënim:
-Adresa E-Mail duhet të jetë e vlefshme, përndryshe komentet nuk do të aprovohen!
-Mos e dërgoni të njëjtin koment dy herë!


Submit Comment